Sleuvenzagen in vloeren en wanden

Het zagen van sleuven in vloeren en wanden is één van de zaken die Boorland perfect beheerst. In het verleden werd gesproken over vloerfrezen of wandfrezen, echter door
de eisen die de wetgeving heeft gesteld in verband met kwartsstof is de techniek veranderd. Klik hier voor vloeren frezen en vloerzagen in Amsterdam en omgeving.

In plaats van het frezen van sleuven en vlakken in harde steensoorten en beton wordt tegenwoordig gesproken over sleuvenzagen.


       

Voor onder meer electra leidingen, waterleidingen, gasleidingen en riolering/riooldoorvoer. Denk ook aan de sleuven voor vloerverwarming. Ook hierin zijn wij deskundig en graag uw partner bij de uitvoering.

Sleuvenzagen
door expertsBoucharderen

In tegenstelling tot het betonslijpen kunnen wij ook uw vloer opruwen.
Dit kan nodig zijn om een nieuwe laag een betere hechting te geven. Ofwel een vloer opruwen zodat er een betere grip ontstaat (anti-slip). Het verwijderen van een cementfilm op een betonnen vloer, waardoor er een betere hechting ontstaat voor de daarna aan te leggen cementdekvloer.


Wij maken graag een passende offerte.

  • Geen stof omdat wij deze afzuigen en opvangen.
  • Het puin en stof wordt door ons afgevoerd.
  • 'Vloerfrezen' voor vloerverwarming
  • Sleuvenzagen voor leidingen, electra, waterleidingen, kabelgoten, sanitaire leidingen, etc.
  • Een aantal voorbeelden van betontechnieken zoals betonboringen, betonzagen en precisie sloop die wij hebben uitgevoerd.

Boorland Betonboringen

Sleuvenzagen en vloerfrezen in de regio Amsterdam. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.  - Welkom bij Boorland! -


    BOORLAND B.V.
 Contact 


Hoofdvestiging & postadres:
Dorpsstraat 348b
1566 BN Assendelft - Zaanstad

Postbus 56921
1040 AX Amsterdam

Mobiel direct: 06 - 459 66 951


www.betonboringen-boorland.nl

e-mail: info@boorland.nl