Deursparing & Raamsparing zagen in muur

Bent u op zoek naar een aannemer of gecertificeerd betonzaagbedrijf voor het maken van een deuropening of raamopening in een binnenmuur of buitenmuur? Dan bent u bij betonzaagbedrijf Boorland aan het goede adres. Zo'n opening noemen we een sparing en deze wordt op een professionele manier gezaagd, soms in combinatie met betonboring.

Het zagen van sparingen voor deuren, ramen en complete doorgangen is afhankelijk van de constructie van de muur of wand en de gewenste situatie. Zo houden wij rekening met het binnen- en buitenspouwblad als wij een gat in de buitenmuur maken voor een raam of toegangsdeur. Door gebruik van een speciale stofzuiger kunnen wij droog en bijna stofvrij werken. Geen gemors en beschadigingen aan de wand met boorwater.   

sparing voor deuropening en raamkozijn zagen    

"Een sparing of gat maken in plafond, muur of vloer."

Geheel afhankelijk van het materiaal van uw plafond, muur of vloer kiezen wij voor de beste oplossing om een gat of sparing te zagen voor een deur- of raamopening, luik,  doorgang of complete doorbraak.


Voor raamkozijnen en deurkozijnen waarbij de diepte beperkt is kiezen we vaak voor een handzaagmachine waarbij het stof direct afgezogen kan worden. Deze zaagmethode kan soms ook toegepast worden voor het zagen van trapgaten voor een vaste trap of vlizo trap en kruipluiken alsook bij het zagen van een daksparing.

Wanneer er een gat of sparing gemaakt moet worden in gewapend beton, muren met betonijzer, in vloeren en betonbalken dan wordt de wandzaagmachine ingezet. Op deze manier wordt veelal een kleine convectorput gemaakt. Deze wandzaag met diamant-zaagblad kan probleemloos de hardste materialen aan waarbij nog steeds de overlast wordt beperkt. Op deze maken wij veelal een deuropening in een betonnen muur maar ook kunnen we zo een deuropening in draagmuur maken.

De vloerzaagmachine is uitermate geschikt voor het maken sparingen, het zagen van dilatatievoegen, het zagen in vloeren en maken van bijvoorbeeld een kruipruimteluik, het zagen in wegdek en wegen van beton en asfalt, alle harde steensoorten en voor asfalt-zagen.

Afhankelijk van de locatie is het soms wenselijk om eerst gaten te boren in het beton,
om vervolgens te kunnen zagen vanuit deze positie. Zo kunnen wij gemakkelijk zagen in hoeken van muren en wanden of in moeilijk bereikbare plaatsen.

 

gat zagen in plafond door professioneel betonzaagbedrijf Boorland  

 Boorland -  thuis in sparingen

  Betonzaagbedrijf voor regio
   Amsterdam, Randstad,
   Noord-Holland, Zaandam,  
   Zuid-Holland, Utrecht, het
   Gooi, Flevoland en verdere
   omstreken.

  Openingen en gaten zagen in
   beton, gewapend beton,
   harde vloeren als graniet,
   marmer, natuursteen maar
   ook baksteen.

  Zagen van openingen voor
   deuren en ramen, luiken,
   doorgangen en dakopeningen

  Boren en zagen van afvoer-
   kanalen, doorvoeren en
   sleuven, vloeren, plafonds
   en wanden.

  Boren van ventilatiegaten in
   kruipruimte en voor afzuigkap
   in spouwmuur.

"Aannemer gespecialiseerd in zagen van doorgangen en openingen."

Boorland is een gecertificeerd aannemersbedrijf, gespecialiseerd in betonboringen,  betonzagen en betonsloopwerk. Als aannemer hebben wij jarenlange ervaring en  beschikken wij over specialistische diamantboor en -zaagapparatuur om openingen, doorgangen, trapgaten, ventilatieroosters -kanalen en afvoeren, te maken.

Het zagen van een doorgang of een deuropening maken in een muur is een klus die meestal één dag in beslag neemt. De opening wordt wordt in secties uitgezaagd zodat de blokken geen schade kunnen aanbrengen bij het uitnemen. Ook het maken van een opening in bijvoorbeeld een dragende muur met halfsteens metselwerk is geen probleem. Boorland werkt vakkundig met stempels en opvangconstructies, wij kunnen een latei aanbrengen zodat de afwerking van het deur- of raamkozijn veilig kan plaatsvinden.

Door de inzet van industriële stofzuigers wordt het betonstof zoveel mogelijk direct afgevoerd. Het puin en afval nemen wij desgewenst mee en wij leveren de werkplek schoon op. Boorland werkt netjes en levert kwaliteit!

En als u tegelijk andere betonboring- of freeswerk heeft zoals het zagen van sleuven in beton voor afvoer, leiding en sanitair of het boren van ventilatiekanalen of  dan zorgen
wij voor een passende prijs.

"Zagen in steen en baksteen muur."

Boorland verzorgt het zagen in steen en baksteen muur tot elke dikte in zowel binnenmuur  als buitenmuur. Indien u een deuropening in een muur wilt maken of een raamkozijn wilt plaatsen, dan geeft Boorland u deskundig advies bij elke klus. Ook kunt u bij het zagen in steensoorten denken aan het maken van een opening of doorgang voor uitbreiding van uw keuken, het samentrekken van kamers of voor de uitbouw van uw woning.


       

Zagen in beton
is vakwerk


Wij zorgen eerst dat u snel de offerte op maat ontvangt voor uw betonzaagwerk, dit kan per e-mail. Indien u specifieke vragen en wensen dan geven wij deskundig advies. Stuur ons gerust een situatiefoto van uw muur, vloer of plafond waar gezaagd of geboord moet worden.

Boorland Betonboringen werkt particulieren, aannemers, constructiebedrijven en industrie, in nieuwbouw en bestaande woningen maar ook in complete renovatieprojecten.
Betonzaagbedrijf voor regio Amsterdam, Randstad, Noord-Holland, Zaandam, Zaanstreek, Zuid-Holland, Utrecht, het Gooi, Flevoland en verdere omstreken.


Welkom bij Boorland Betonzaagwerk!

Trapgat zagen in Amsterdam
   Muursparingen Amsterdam

   Sleuvenfrezen in vloeren

   Betonboringen Amsterdam

   Referenties Betonboring
   werkzaamheden Amsterdam

   Trapgat zagen in beton
   Trap sparingen Amsterdam

   Deursparing maken in beton
   Raamsparing zagen in muur

OFFERTE WANDSPARING ZAGEN

Stuurt u ons gerust een e-mail met uw specifieke wensen en wij geven een passende offerte voor het maken van uw deur- raam- of daksparing.

Voor een snelle offerte mailt u ons
op: info@boorland.nl


    Boorland regio Amsterdam
 Contact 


Hoofdvestiging & postadres:
Dorpsstraat 348b
1566 BN Assendelft - Zaanstad

Postbus 56921
1040 AX Amsterdam

Mobiel direct: 06 - 459 66 951


www.betonboringen-boorland.nl

e-mail: info@boorland.nl


Boorland Betonboringen